Thursday 24 May 2007

Music Industry Conference Part I

Visa diena praleidau Forum Palace. Meluoju, dabar sedziu ofise, taigi diena dar tik ipusejo - bandau atidirbti tas 8 darbo valandas kaip imanoma greiciau, nes tikiuosi suspeti i vakarine konferencijos dali @ Gravity. Noriu isgirst FusedMARc - nes nebeprisimenu, kaip jie atrodo, Golden Parazyth - nes tik vienakart ji girdejau gyvai per Pravdos apdovanojimus, ir tai buvo "Lape". Noriu pabandyt pasokti pagal sena/nauja gera gabala Silsky, kuri atradau, ko gero, daug veliau nei visi kiti. Bet as jau pripratus veluot su muzika.. Kai visi klause electro as klausiau funk'o, dabar visi klauso minimal,o as pradedu atrast electro. Na ir zinoma, primestasis house'as...toks jau mano darbas...

Praziopsojau savo numyletiniu Brainers pasirodyma Forume. Nors esu jaunesne uz juos visus (ypac kartu sudejus), jauciuosi tarsi mama ziuredama i savo kudiki (nors isties tai nezinau, ka tai reiskia). Per visus metus praleistus leidybinej firmoj, tai buvo band'as, kuris leisdavo man dziaugtis virsvalandziais. RocknRoll Baby! Idomu, ar jie pasistume kazkur toliau per ta laika, kai nesimatem..? ech..gal kas buvo ir papasakos.

Kazkaip nukrypau nuo temos...taip..konferencija..Ejau tikedamasi isgirsti kazka apie muzika. Isties tai ispudi paliko pirmoji sesija, kurios tema "who needs labels in the 21st century". Suzavejo Jaro Slavik (Warner) pasisakymai. Visi iki siol matyti/sutikti Slovenu manageriai (ju viso buvo 3) yra ziauriai kieti. Gal vyro reik vaziuot ieskot i Slovenija?.. Sesija pasirode itin teatraliska - buvo surinkti 4 itin ryskus ir ziauriai kontrastingi charakteriai, kuriu diskusija buvo pirmiausia juokinga, o antra - gan protinga. Buvo idomu. Visa kita nuvyle. Net nesinori pasakot.

Einu namo!

No comments:

Blog Archive